Dr. Roxana Oprea

Mostenita din familie, pasiunea pentru profesia de medic dentist m-a determinat sa urmez facultatea de medicina dentara “Carol Davila” din Bucuresti, pe care am absolvit-o in anul 2015. In urma examenului de rezidentiat a obtinut unul din primele 5 locuri si oportunitatea de a se specializa in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala, in programul de rezidentiat din cadrul aceleiasi facultati, finalizat prin obtinerea diplomei de medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala in anul 2018.

Am participat la o serie de conferinte si cursuri din sfera de interes:
-Conferinta Dental Focus “Shaping the future of orthodontics” 2016;
-Congresul International de Estetica Dentara SSER:”Estetica si functionalitate”, 2016
-Cursul Orthoplus si Smart Practice: “Educatie functionala”, 2016
-Cursul American Orthodontics : “Skeletal and dental Class II Malocclusion with or without compliance and torque management” 2017
-Cursul American Orthodontics: “Adult patient-where is the limit?” 2018
-Cursul Pre-Tucson Dental Focus: “Principiile tehnicii Tweed-tratamentul anomaliilor de clasa II/1, cu extractia primilor premolari superiori si inferiori” 2018
In cazul meu, pasiunea pt estetica si sanatate se reflecta atat in munca, prin zambetele pacientilor sai, cat si in hobbyuri, aceasta apreciind arta in toate formele sale: muzica, dans si literatura. De asemenea, calatoriile scurte si dese sunt considerate cheia marilor succese profesionale.

Munca noastră inspiră zâmbete

Echipa noastră

Dr. Daniel Purghel

Co-fondator & Manager

Dr. Alina Purghel-Pătrașcu

Medic Coordonator

Dr. Roxana Stoica

Specialist Parodotolog

Dr. Dumitru Baclaim

Medic Chirurg

Dr. Dan Piperea-Șianu

Specialist Dentist

Nicol Mincu

Asistent Medical

Dana Cazimirovici

Assitent Manager

Ana Maria Sandu

Assistent Manager

Servicii

Ne-am propus încă de la început să oferim pacienților noștri servicii de calitate și continuăm în fiecare zi să fim exigenți cu muncă noastră și a colaboratorilor agreați. Din momentul în care intri în clinică ne străduim să te asigurăm că vei avea parte de tratamente de excepție într-un climat plin de relaxare și dispoziție.

Te așteptăm la noi!

Pentru programări sau informații suplimentare nu ezita să ne contactezi. Mulțumim!