Despre noi

Suntem o clinica stomatologica formata din medici cu o vasta experienta in domeniu si multiple specializari, care impreuna cu profesori universitari si specialisti cu recunoastere internationala, formeaza o echipa puternica de profesionisti ce acopera toata gama de servicii stomatologice si de radiologie dentara.

Avem in dotare aparatura stomatologica moderna, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare profesionala conform normelor UE.

Echipa

Echipa Awa Dent este formata din stomatologi recunoscuti – atat medici tineri, entuziasti si axati pe zona de inovatie cat si din profesori universitari cu vasta experienta. Ne-am propus inca de la inceput sa oferim pacientilor nostri servicii de calitate si continuam in fiecare zi sa fim exigenti cu munca noastra si a colaboratorilor agreati. Din momentul in care intri in clinica ne straduim sa te asiguram ca vei avea parte de tratamente de exceptie intr-un climat plin de relaxare si dispozitie.

Servicii de chirurgie si implantologie, protetica, endodontie, cosmetica dentara, pedodontie, odontologie, parodontologie, profilaxie dentara, oferite de o echipa formata din medici cu o vasta experienta in domeniu si multiple specializari, care impreuna cu profesori universitari si specialisti cu recunoastere internationala, formeaza o echipa puternica de profesionisti, atent selectionati.

Dr. Alina Purghel-Patrascu
Dr. Alina Purghel-PatrascuMedic coordonator
Pasiunea pentru medicina a venit inca din copilarie dar in timp sub indrumarea unui membru al familei am ales acest drum.
Am absolvit UMF Carol Davila Bucuresti, Facultatea de medicina dentara in 2007 si atunci a inceput adevarata provocare pentru ca am avut propriul cabinet inca din toamna lui 2007 iar in paralel am avut avantajul de a lucra intr-o echipa de profesionisti care m-au invatat ce inseamna sa lucrezi la cel mai inalt nivel.
Proiectul Awa Dent a aparut in momentul in care l-am intalnit pe sotul meu,un om deosebit, la fel de pasionat ca si mine in a reda pacientilor zambetul si increderea de care au nevoie cei care ajung la noi, pentru ca zambetul pacientilor nostri este cartea noastra de vizita.
Dr. Piperea-Șianu Dan
Dr. Piperea-Șianu DanSpecialist Dentist
Sunt absolvent vice-șef de promoție al Facultății de Medicină dentară a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, promoția 2014. În prezent practic medicina dentară de 5 ani și sunt cadru didactic universitar la facultatea pe care am absolvit-o. De asemenea, sunt profesor titular de Medicină generală în învățământul preuniversitar.
În afara timpului petrecut pentru acordarea de asistență stomatologică, lucrări practice și de predare la clasă, mă ocup cu redactarea de articole și cărți
de specialitate, iar timpul liber interesează familia și practicarea sahului și tenisului de masă.
Dr. Roxana Stoica
Dr. Roxana StoicaSpecialist Parodontolog
A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, Facultatea de Medicina Dentara in anul 2015, urmand apoi programul de rezidentiat in cadrul aceleasi facultati, din pasiune pentru parodontologie. Apreciaza literatura, iubeste calatoriile, muzica si fotografia.
Dr. Denisa Trouchet
Dr. Denisa Trouchet Medic dentist generalist cu practica orientata spre stomatologie pediatrica
A absolvit Facultatea de Medicina Dentara « Carol Davila » Bucuresti in 2016 . Intrucat educatia pentru igiena orala porneste inca din copilarie a decis sa urmeze diferite cursuri de perfectionare in pedodontie si psihologie infantila pentru a contribui la schimbarea mentalitatii fata de necesitatea si ritmicitatea unui control periodic si tratament la stomatolog. Cu spirit de echipa , blandete si profesionalism ea isi exerseaza profesia cu dedicatie, rabdare si dragoste fata de aceasta meserie. Ii plac limbile straine,sa se relaxeze cu o carte buna ,psihologia , sa calatoreasca si este pasionata de cultura si civilizatia Frantei cu care cocheteaza de mult timp.
Dr. Andreea Podaru
Dr. Andreea PodaruMedic dentist
Am indragit aceasta profesie din copilarie/adolescenta cand, in calitate de pacienta a unor medici deosebiti, am realizat, pe de o parte, complexitatea acestei meserii dar mai ales frumusetea ei.
Firesc un tratament profesionist axat pe binele pacientului ii poate schimba acestuia nu numai starea de sanatate dar si calitatea vietii. Uneori chiar increderea de sine…
Acestea sunt gandurile care m-au condus catre aceasta meserie si care ma calauzesc in activitatea profesionala de fiecare zi.
Andreea Maftei
Andreea Maftei Asistenta
Mi-am ales aceasta meserie pentru ca îmi place sa știu ca pot schimba viețile oamenilor, sa le alin durerea, și, de ce nu, frica.
Ca studenta la Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Medicina Dentara, am realizat complexitatea acestei meserii, dar și cat de frumoasa este.
Cu ambiție, încredere și multa munca încep sa fac pași în aceasta meserie și sa evoluez pe zi ce trece.

Printre colaboratorii de inalt prestigiu ai clinicii se afla:

Prof. Dr. Mihai Traian Augustin
Prof. Dr. Mihai Traian Augustin
Seful Catedrei de Implantologie Orala din cadrul Facultatii de medicina dentara UMF Carol Davila
Prof. Dr. Ion Patrascu
Prof. Dr. Ion Patrascu
Seful Catedrei de Tehnologia Protezelor si Materiale dentare din cadrul Facultatii de medicina dentara UMF Carol Davila
Prof. Dr. Bogdan Alexandru Dimitriu
Prof. Dr. Bogdan Alexandru Dimitriu
Seful Catedrei de Endodontie din cadrul Facultatii de medicina dentara UMF Carol Davila