Echipa noastra

Dr. Alina Purghel-Patrascu
Dr. Alina Purghel-PatrascuMedic coordonator
Pasiunea pentru medicina a venit inca din copilarie dar in timp sub indrumarea unui membru al familei am ales acest drum.
Am absolvit UMF Carol Davila Bucuresti, Facultatea de medicina dentara in 2007 si atunci a inceput adevarata provocare pentru ca am avut propriul cabinet inca din toamna lui 2007 iar in paralel am avut avantajul de a lucra intr-o echipa de profesionisti care m-au invatat ce inseamna sa lucrezi la cel mai inalt nivel.
Proiectul Awa Dent a aparut in momentul in care l-am intalnit pe sotul meu,un om deosebit, la fel de pasionat ca si mine in a reda pacientilor zambetul si increderea de care au nevoie cei care ajung la noi, pentru ca zambetul pacientilor nostri este cartea noastra de vizita.
Dr. Piperea-Șianu Dan
Dr. Piperea-Șianu DanSpecialist Dentist
Sunt absolvent vice-șef de promoție al Facultății de Medicină dentară a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, promoția 2014. În prezent practic medicina dentară de 5 ani și sunt cadru didactic universitar la facultatea pe care am absolvit-o. De asemenea, sunt profesor titular de Medicină generală în învățământul preuniversitar.
În afara timpului petrecut pentru acordarea de asistență stomatologică, lucrări practice și de predare la clasă, mă ocup cu redactarea de articole și cărți
de specialitate, iar timpul liber interesează familia și practicarea sahului și tenisului de masă.
Dr. Roxana Stoica
Dr. Roxana StoicaSpecialist Parodontolog
A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, Facultatea de Medicina Dentara in anul 2015, urmand apoi programul de rezidentiat in cadrul aceleasi facultati, din pasiune pentru parodontologie. Apreciaza literatura, iubeste calatoriile, muzica si fotografia.
Vezi mai mult

Testimoniale

Sunt pacientul doamnei doctor Alina Patrascu-Purghel din anul 2007 si sunt super multumit de serviciile dansei, are mana foarte usoara, sigura, da dovada de un profesionalism de nota 10.
Este un medic si un om pe care cu greu il mai gasesti astazi
Costache Cristian
Sunt Pacienta D-nei Medic Alina Purghel de 5 ani si este o dentista profesionista, am mers si cu fetita mea la ea si a reusit ceea ce alti dentisti nu au reusit.
In ceea ce ma priveste pe mine ca pacient pot spune ca este foarte serioasa si se implica cu multa pasiune in toate lucrarile pe care mi le-a facut pana acum (explica pe intelesul pacientului toate interventiile, si e si foarte grijulie).
Va multumesc, tineti-o tot asa.
David iulia, Contabil - CLAIM
SUNT PACIENTA D-NEI DR.ALINA PURGHEL DIN ANUL 2006-2007 SI SUNT
EXTREM DE MULTUMITA. ARE MANA FOARTE USOARA, SIGURA, ESTE PROFESIONISTA. MERGETI CU TOATA INCREDEREA SI NU VE-TI REGRETA!
Gabriela Craciun, Secretara
Sunt pacienta Dnei. Dr. Alina Purghel de 2 ani si pot spune ca sunt foarte multumita.Este un medic stomatolog excelent,iti explica tot ce trebuie sa stii si are o mana foarte usoara de nu simti nici macar cand iti face anestezie.MERGETI CU INCREDERE! VETI FI PE MAINI BUNE 🙂
Lazar Mihaela, Studenta
Va multumesc D-na Doctor! Sunt pacienta D-nei Doctor Alina Purghel de multi ani si ma confrunt cu mari probleme dentare. Datorita experientei D-nei Doctor Alina Purghel mersul la stomatolog a devenit o placere. Este un medic si un om pe care cu greu il mai gasesti astazi. Datorita D-voastra mi-am invins frica pt dentist. VA MULTUMESC !
Radu Daniela, Asistent medical - I.C. Fundeni

Contact

Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, Romania
Tel/Fax: +4 021 210 05 11
Mobil: 0722 720 366; 0726 749 693
Web: www.awadent.ro
E-mail: office@awadent.ro