Odontoterapia
Odontoterapia
Reprezinta ramura stomatologiei care se ocupa cu refacerea functionalitatii si esteticii dintilor naturali care au suferit distructii coronare de cauza carioasa sau traumatica.
Read more…
Cosmetică dentară
Cosmetică dentară
Orice tratament de cosmetizare a zambetului incepe printr-o albire dentara. Pe lângă îmbătrânirea naturală, mai sunt și alți factori care contribuie la discromia danturii, pacientul observand ca dintii nu mai sunt la fel de albi.
Read more…
Profilaxia
Profilaxia
Profilaxia cariei dentare urmareste asigurarea starii de sanatate a cavitatii bucale si cuprinde un complex de metode care duc la cresterea rezistentei tesuturilor dure dentare si combaterea factorilor agresori cariogeni.
Read more…
Protetica
Protetica
Protetica este tratamentul dentar avansat care urmareste optimizarea sanatatii dumneavoastra dentare si presupune refacerea sau inlocuirea dintilor care si-au pierdut capacitatea functionala datorita procesului carios avansat sau au suferit extractii dentare in antecedente.
Read more…
Implantologie
Implantologie
Implantologia estetica isi propune obtinerea unor restauratii cat mai naturale. Aspectul fizionomic, estetic este esential in zona anterioara a cavitatii orale, in timp ce pentru zona posterioara mai putin vizibila, functia joaca un rol mai important.
Read more…
Endodonție
Endodonție
Tratamentul endodontic ofera posibilitati de pastrare a functionalitatii dintilor si de imbunatatire a sanatatii dentitiei.
Read more…
Chirurgie
Chirurgie
Chirurgia dentara reprezinta o procedura medicala care implica modificarea artificiala a dintilor si a oaselor maxilarului sau a mandibulei.
Read more…
Pedodonție
Pedodonție
Prevenirea aparitiei cariilor dentare este foarte importanta la pacientul copil pentru a nu afecta dentitia sa de mai tarziu.
Read more…
Parodontologie
Parodontologie
Parodontologia se ocupa cu profilaxia si tratamentul bolilor care afecteaza aparatul de sustinere al dintelui pe arcada dentara.
Read more…
Ortodontie
Ortodontie
Este ramura stomatologiei care se ocupa cu diagnosticarea, prevenirea si tratamentul anomaliilor maxilarelor sau / si dintilor, insemnand de exemplu : dinti nealininati pe arcada, dinti inghesuiti, dinti in plus sau care lipsesc,crestere incorecta sau insuficienta a maxilarelor,pozitie anormala o unuia dintre maxilare.
Read more…