Our patients who smile

Costache Cristian

Sunt pacientul doamnei doctor Alina Patrascu-Purghel din anul 2007 si sunt super multumit de serviciile dansei, are mana foarte usoara, sigura, da dovada de un profesionalism de nota 10.
Este un medic si un om pe care cu greu il mai gasesti astazi.

David Iulia, Contabil - CLAIM

Sunt Pacienta D-nei Medic Alina Purghel de 5 ani si este o dentista profesionista, am mers si cu fetita mea la ea si a reusit ceea ce alti dentisti nu au reusit.
In ceea ce ma priveste pe mine ca pacient pot spune ca este foarte serioasa si se implica cu multa pasiune in toate lucrarile pe care mi le-a facut pana acum (explica pe intelesul pacientului toate interventiile, si e si foarte grijulie).
Va multumesc, tineti-o tot asa.

Gabriela Craciun - Secretara

SUNT PACIENTA D-NEI DR.ALINA PURGHEL DIN ANUL 2006-2007 SI SUNT
EXTREM DE MULTUMITA. ARE MANA FOARTE USOARA, SIGURA, ESTE PROFESIONISTA. MERGETI CU TOATA INCREDEREA SI NU VETI REGRETA!

Lazar Mihaela - studenta

Sunt pacienta Dnei. Dr. Alina Purghel de 2 ani si pot spune ca sunt foarte multumita.Este un medic stomatolog excelent,iti explica tot ce trebuie sa stii si are o mana foarte usoara de nu simti nici macar cand iti face anestezie.MERGETI CU INCREDERE! VETI FI PE MAINI BUNE 🙂

Radu Daniela, Asistent medical - I.C. Fundeni

Va multumesc D-na Doctor! Sunt pacienta D-nei Doctor Alina Purghel de multi ani si ma confrunt cu mari probleme dentare. Datorita experientei D-nei Doctor Alina Purghel mersul la stomatolog a devenit o placere.
Este un medic si un om pe care cu greu il mai gasesti astazi. Datorita D-voastra mi-am invins frica pt dentist.
VA MULTUMESC !

Send us your message