Echipa noastra

Dr. Alina Purghel-Patrascu
Dr. Alina Purghel-PatrascuMedic coordonator
Practica endodontie microscop, Competenta implantologie
Dr. Bacalim Dumitru
Dr. Bacalim DumitruSpecialist Dentist
Dentoalveolar Surgery, Implantology Competence
Dr. Andrei Iacob
Dr. Andrei IacobSpecialist Dentist
Orthodontics and Dental Facial Orthodontist
Read more

Testimoniale

Sunt pacientul doamnei doctor Alina Patrascu-Purghel din anul 2007 si sunt super multumit de serviciile dansei, are mana foarte usoara, sigura, da dovada de un profesionalism de nota 10.
Este un medic si un om pe care cu greu il mai gasesti astazi.
Costache Cristian
Sunt Pacienta D-nei Medic Alina Purghel de 5 ani si este o dentista profesionista, am mers si cu fetita mea la ea si a reusit ceea ce alti dentisti nu au reusit.
In ceea ce ma priveste pe mine ca pacient pot spune ca este foarte serioasa si se implica cu multa pasiune in toate lucrarile pe care mi le-a facut pana acum (explica pe intelesul pacientului toate interventiile, si e si foarte grijulie).
Va multumesc, tineti-o tot asa.
David iulia, Contabil - CLAIM
SUNT PACIENTA D-NEI DR.ALINA PURGHEL DIN ANUL 2006-2007 SI SUNT
EXTREM DE MULTUMITA. ARE MANA FOARTE USOARA, SIGURA, ESTE PROFESIONISTA. MERGETI CU TOATA INCREDEREA SI NU VE-TI REGRETA!
Gabriela Craciun, Secretara
Sunt pacienta Dnei. Dr. Alina Purghel de 2 ani si pot spune ca sunt foarte multumita.Este un medic stomatolog excelent,iti explica tot ce trebuie sa stii si are o mana foarte usoara de nu simti nici macar cand iti face anestezie.MERGETI CU INCREDERE! VETI FI PE MAINI BUNE 🙂
Lazar Mihaela, Studenta
Va multumesc D-na Doctor! Sunt pacienta D-nei Doctor Alina Purghel de multi ani si ma confrunt cu mari probleme dentare. Datorita experientei D-nei Doctor Alina Purghel mersul la stomatolog a devenit o placere. Este un medic si un om pe care cu greu il mai gasesti astazi. Datorita D-voastra mi-am invins frica pt dentist. VA MULTUMESC !
Radu Daniela, Asistent medical - I.C. Fundeni

Contact

Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, Romania
Tel/Fax: +4 021 210 05 11
Mobil: 0722 720 366; 0726 749 693
Web: www.awadent.ro
E-mail: office@awadent.ro