Despre Noi

Suntem o clinică stomatologică formată din medici cu o vastă experiență în domeniu și multiple specializări, care împreună cu profesori universitari și specialiști cu recunoaștere internațională, formează o echipa puternică de profesioniști ce acoperă toată gama de servicii stomatologice și de radiologie dentară. Avem în dotare aparatură stomatologică modernă, consumabile de unică folosință și proceduri de sterilizare profesională conform normelor UE.

Echipa

Echipa Awa Dent este formată din stomatologi recunoscuțiatât medici tineri, entuziaști și axați pe zona de inovație cât și din profesori universitari cu vastă experiență. Ne-am propus încă de la început oferim pacienților noștri servicii de calitate și continuăm în fiecare zi fim exigenți cu muncă noastră și a colaboratorilor agreați. Din momentul în care intri în clinică ne străduim te asigurăm vei avea parte de tratamente de excepție într-un climat plin de relaxare și dispoziție.

Servicii Complete

Servicii de chirurgie și implantologie, protetică, endodontie, cosmetică dentară, pedodontie, odontologie, parodontologie, profilaxie dentară, oferite de o echipa formată din medici cu o vastă experiență în domeniu și multiple specializări, care împreună cu profesori universitari și specialiști cu recunoaștere internațională, formează o echipa puternică de profesioniști, atent selecționați.

Testimoniale

Sunt pacientul doamnei doctor Alina Patrascu-Purghel din anul 2007 si sunt super multumit de serviciile dansei, are mana foarte usoara, sigura, da dovada de un profesionalism de nota 10. Este un medic si un om pe care cu greu il mai gasesti astazi.
Costache Cristian
Designer

Contact

Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1, București, România

Tel/Fax: +4 021 210 05 11

Mobil: 0722 720 366 | 0726 749 693

E-mail: office@awadent.ro

Program: L-V: 9:00 – 21:00 | Sâmbăta: 9:00 – 14:00 doar cu programări în prealabil.