Despre Noi

Suntem o clinica stomatologica formata din medici cu o vasta experienta in domeniu si multiple specializari, care impreuna cu profesori universitari si specialisti cu recunoastere internationala, formeaza o echipa puternica de profesionisti ce acopera toata gama de servicii stomatologice si de radiologie dentara. Avem in dotare aparatura stomatologica moderna, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare profesionala conform normelor UE.

Echipa

Echipa Awa Dent este formata din stomatologi recunoscuti – atat medici tineri, entuziasti si axati pe zona de inovatie cat si din profesori universitari cu vasta experienta. Ne-am propus inca de la inceput sa oferim pacientilor nostri servicii de calitate si continuam in fiecare zi sa fim exigenti cu munca noastra si a colaboratorilor agreati. Din momentul in care intri in clinica ne straduim sa te asiguram ca vei avea parte de tratamente de exceptie intr-un climat plin de relaxare si dispozitie.

Servicii Complete

Servicii de chirurgie si implantologie, protetica, endodontie, cosmetica dentara, pedodontie, odontologie, parodontologie, profilaxie dentara, oferite de o echipa formata din medici cu o vasta experienta in domeniu si multiple specializari, care impreuna cu profesori universitari si specialisti cu recunoastere internationala, formeaza o echipa puternica de profesionisti, atent selectionati.

Medicii Nostri

Dr. Alina Purghel-Patrascu

Dr. Piperea-Șianu Dan

Dr. Roxana Stoica

Dr. Andreea Podaru

Andreea Maftei

Testimoniale

Sunt pacientul doamnei doctor Alina Patrascu-Purghel din anul 2007 si sunt super multumit de serviciile dansei, are mana foarte usoara, sigura, da dovada de un profesionalism de nota 10. Este un medic si un om pe care cu greu il mai gasesti astazi.
Costache Cristian
Designer

Contact

Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1, București, România

Tel/Fax: +4 021 210 05 11

Mobil: 0722 720 366 | 0726 749 693

E-mail: office@awadent.ro

Program: L-V: 9:00 – 21:00 | Sâmbăta: 9:00 – 14:00 doar cu programări în prealabil.